Maak jij graag thuis of op kantoor ook de lekkerste lungo, cappuccino, espresso of latte macchiato?

 

Van de koffiebonen die iedere week vers voor ons worden gebrand en gemengd, kan je de lekkerste koffie maken. Wij hebben 8 soorten bonen waardoor er altijd een geschikte koffie te vinden is voor iedere koffie liefhebber. Van Lief tot Stoer, van Uitbundig tot Elegant zelfs een Relax koffieboon voor de avonden, die Decafe is, zijn bij ons in de winkel te krijgen.

 

Onze koffie blends zijn uit diverse landen afkomstig zoals Colombia, Guatemala en Brazilië. Maar ook een tweetal Single Origin koffiebonen uit Colombia en de Ethiopië verkopen wij in onze winkel.

 

Koffie is iets dat persoonlijk moet worden ervaren en moet worden geproefd. We verwelkomen jullie graag in onze winkel om deze heerlijke koffiebonen uit te testen.

 

Ps. Het is bij ons mogelijk om de bonen te laten malen voor iedere gewenste zetmethode om iedereen te kunnen voorzien van de gewenste koffie.

Koffie varieert van EUR 5,50 tot EUR 8,- voor 250 gram

 

Naast ons assortiment koffiebonen hebben wij ook heerlijke likorettes of siropen voor bij of door de koffie. Deze likorettes zijn om puur van te genieten bij de koffie of thee, maar bij een dessert of over ijs is dit ook heerlijk.

Likorettes variëren van EUR 3,50 tot EUR 14,95

Siropen EUR 8,95